april 17, 2019

Linkbuilding

Linkbuilding is nog steeds een van de belangrijkste onderdelen om goed vindbaar te worden via de zoekmachines. Linkbuilding uitbesteden aan een specialist gaat je helpen om online meer autoriteit te krijgen. Meer autoriteit betekend betere scores in Google. Dat wil jij toch ook voor jouw website?

Hoger in Google komen?

Bel ons op 020 244 32 91 of laat je gegevens achter, wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Linkbuilding uitbesteden?

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding wil eigenlijk zeggen, hoe veel links van andere websites verwijzen naar mijn website? De gedachte daarachter is: hoe meer websites naar jouw site zullen verwijzen, hoe belangrijker jouw site zal zijn. Omdat websites die geen waarde hebben ook weinig links hebben denkt Google, deze website is niet zo belangrijk op dit moment. 

Daarom is het zo belangrijk om te zorgen dat je autoriteit krijgt op het internet. Autoriteit betekend dat je website belangrijker wordt.

Linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden kan een hele wijze beslissing zijn. Omdat het vaak een tijdrovende klus is om alles bij te houden, kunnen wij je helpen met linkbuilding. Wij bepalen welke pagina’s voor jouw geschikt zijn en nemen contact op met de betreffende paginabeheerder om te vragen of er een link naar jouw pagina geplaatst kan worden.

 

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Domains

Users

Email Accounts

Bandwidth

Support

Price

basis


2 zoekwoorden

Zoekwoord onderzoek

SEO scan

rapportage per maand

concurentie onderzoek

1 blog per maand

geen opstartkosten

59

per maand

medium

meest gekozen

4 zoekwoorden

zoekwoord onderzoek

seo scan

rAPPORTAGE PER MAAND

CONCURENTIE ONDERZOEK

2 BLOGS PER MAAND

GEEN OPSTARTKOSTEN

79

per maand

PREMIUM


6 ZOEKWOORDEN

ZOEKWOORD ONDERZOEK

SEO SCAN

RAPPORTAGE PER MAAND

CONCURENTIE ONDERZOEK

4 BLOGS PER MAAND

24/7 Customer Support

99

per maand

Hoe werkt linkbuilding?

Linkbuilding is eigenlijk niks anders dan vragen aan een andere website of ze een link plaatsen naar jouw website. Het gaat niet altijd om vragen, want soms plaatsen andere pagina al een link naar jouw website. Als je bijvoorbeeld via nu.nl een nieuwsbericht over jou gepubliceerd wordt, dan hoeft dan natuurlijk niet om een linkruil te gaan. Hoe belangrijker de site is (volgens Google) waar jouw link op staat vermeld, hoe meer waarde deze mee krijgt. Daarom is het dus belangrijk om te zorgen dat je op de juiste pagina’s links gaat verzamelen. Ook is het belangrijk dat ze met het onderwerp van jouw site te maken hebben. Verkoop je kinderkleding, dan is het niet relevant om bij sites over leningen vermeld te staan.

Is linkbuilding alleen voldoende?

Nee zeker niet. Het is ook erg belangrijk om goede content te maken. Wij kunnen je niet alleen helpen met linkbuilding uitbesteden, ook met het schrijven van content hebben wij veel ervaring. Als SEO-tekstschrijver zijn er vele websites geholpen door ons met goede en unieke content.