april 17, 2019

Over ons

Wij van Internet Marketing Factory helpen bedrijven met hun online activiteiten. Met name MKB is bij ons in goede handen. Wij houden niet van grootspraak, wij houden van ondernemen. Net als jij waarschijnlijk.

Ondernemers willen ondernemen en met hun bedrijf bezig zijn. Alle andere zaken kunnen dan beter uitbesteed worden aan mensen die daar weer goed in zijn.

Zodoende vinden wij het leuk om met jouw website bezig te zijn. We kunnen deze onderhouden, bouwen of verbouwen. Wat jij maar wilt en wat past bij jouw budget.

Als de website eenmaal staat helpen we graag met het onderhoud en het plaatsen van relevante teksten.

Ook Social Media is niet meer weg te denken voor grote en kleine bedrijven. Heb je daar geen tijd voor? Wij helpen graag!

Opgericht in 2014 is Internet Marketing Factory een online media bedrijf speciaal voor het MKB. Wij kunnen alles van je uit handen nemen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om je website. Jij kan doen waar je goed in bent, dan doen wij dat ook.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie. We voorzien je dan eventueel al van advies en beantwoorden graag al je vragen.

Je kan ons telefonisch bereiken via 020 244 32 91 of je kan een mail sturen naar info@internetmarketingfactory.nl