april 25, 2019

Social Media

Heeft u geen tijd of geen kennis om uw Social Media kanalen zelf te beheren? Wij plaatsen namens jouw bedrijf unieke en relevante content op jouw Social Media kanalen. Social Media uitbesteden kan de beste keuze zijn voor je bedrijf die je gaat maken! Daarom is het goed om vandaag nog contact met ons op te nemen om je Social Media strategie uit te zetten. Wij helpen graag met jouw online doelen.

Social Media uitbesteden?

Wij nemen je alle zorgen uit handen. Daarmee kan jij je richten op je eigen werk en waar je goed in bent, wij verzorgen alle Social Media kanalen voor jouw bedrijf. Voor een bedrag van 89 euro per maand heb je een complete marketing afdeling ingehuurd. Daarom is Social Media uitbesteden dus eigenlijk veel makkelijk en veel goedkoper dan het zelf doen! Als wij je gaan helpen, zal je daar zeker resultaten van gaan zien. Daarom nodigen wij je graag uit voor een kopje koffie om je online doelstelling te bespreken. Samen zorgen we voor de juiste aanpak en realiseren we jouw groei. 

BESTEED SOCIAL MEDIA UIT VOOR €89 PER MAAND!

Voor slechts 89 euro per maand krijg je een social media campagne manager toegewezen die namens jouw bedrijf altijd in contact staat met je doelgroep. Social Media uitbesteden zorgt ervoor dat je tijd over houdt voor andere relevante zaken.

Haal meer uit je bedrijf

Social Media is een heel krachtig middel om te communiceren met je klanten. Als je het tenminste goed gebruikt. Een Social Media pagina waar al heel lang niks meer is gebeurt is geen goed visite kaartje voor je bedrijf. Wij zorgen voor regelmatig relevante nieuwsberichten op jouw kanalen.

  • Wij plaatsen 2-3 keer per week unieke content namens jouw bedrijf op je Social Media kanalen
  • Je krijgt een vaste Social Media manager waarmee je altijd kan overleggen
  • Maandelijks opzegbaar, geen langlopende contracten
  • De Social Media account blijvenvan jou! Je kan ze ook nog zelf beheren mocht je extra content willen plaatsen
  • Wij plaatsen passende artikelen en nieuwsberichten die passen bij jouw bedrijf
Social media uitbesteden

Waarom Social Media uitbesteden?

Wij helpen vele ondernemers met hun Social Media kanalen. Social Media uitbesteden betekend niet dat je de controle weg geeft over je kanalen. Zeker niet! De kanalen blijven in jouw bezit en je kan zelf ook aanpassingen doen en berichten blijven posten als nodig. Wij monitoren alles wat er gebeurt en maken een planning van te voren. Deze planning is voor jou ten alle tijden in te zien. Hierdoor weet je wat er aan zit te komen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. We nodigen je graag uit voor een kopje koffie om te kijken hoe Social Media uitbesteden jouw bedrijf kan helpen.

Of het nou gaat om Facebook, Instagram, Linkedin of een ander kanaal. Wij helpen je graag met je Social Media kanalen!