mei 27, 2019

Webdesign Hoofddorp

Webdesign Hoofddorp nodig?

Webdesign Hoofddorp, wij helpen u graag! Internet Marketing Factory helpt al sinds 2014 ondernemers met het behalen van hun online doelstellingen. Webdesign Hoofddorp nodig? Wij zien de partner die u zoekt voor uw online activiteiten!
  • Bent u op zoek naar een website maker in Hoofddorp? Wij maken webshops en websites en kunnen u ook helpen met het onderhoud van uw website.
  • Snel online
  • In uw eigen huisstijl
  • Volledig uw eigendom
  • Geschikt voor mobiel en desktop

Naast webdesign in Hoofddorp zijn wij op nog vele manieren actief om u te helpen met uw website!

Waarom Webdesign Hoofddorp?

Wij helpen u graag met het laten maken van uw eigen website. Webdesign in Hoofddorp gaat nauwkeurig te werk. Bij het maken van een website is het ook belangrijk dat u hier volledige controle over hebt. Wij maken een website volledig met u in samenspraak en volledig in uw eigen huisstijl! Na afronding van het project is de website ook volledig uw eigendom. Geen rare constructies of mysterieuze inlogcodes via ons. Wij maken uw website en u bent de eigenaar.

Een goede domeinnaam is belangrijk. Heeft u deze nog niet? Dan moet u die registreren. Dat kan via een bedrijf als Transip.

Website laten maken Hoofddorp

Hoe gaat webdesign in Hoofddorp in zijn werk?

Heel simpel. Wij drinken eerst graag samen een kopje koffie om uw wensen te bespreken. Eventueel kunnen we naast de website laten maken in Hoofddorp namelijk ook helpen met het onderhoud na oplevering. Eventueel kunnen we u ook helpen met bijvoorbeeld Social Media uitbesteden.

Website snel online!

Als we hebben besproken wat u wilt en hoe de website eruit moet zien gaan we voor u aan het werk. Binnen enkele dagen zullen we u de eerste opzet laten zien. Bent u daarover tevreden dan maken we de website binnen enkele dagen gereed en bent u online.

Online partner

Webdesign Hoofddorp is niet alleen het opleveren van een website. Daarom zijn wij u graag van dienst als partner. Als wij de website aan u overdragen weten we wat we ermee moeten doen om uw website vindbaar te maken. Heeft u geen tijd en kennis om de website bij te werken? Ook daarmee kunnen wij u volledig ontzorgen. Als webdesign Hoofddorp bureau helpen we ondernemers graag met het behalen van hun online doelstellingen. Zoek daarom niet verder, want wij zijn uw geschikte partner. 

Internet Marketing Factory

Omdat wij al sinds 2014 actief zijn met het ondersteunen van ondernemers met hun websites, weten wij wat er nodig is om u te helpen. Naast het webdesign kunnen wij op verschillende fronten uw partner zijn. Voor een laag bedrag per maand bent u verzekerd van een goed onderhouden website. Maandelijks maken we dan een back-up van uw website en zorgen voor de juiste updates van de beveiliging van uw site.

Eventueel kunnen we ook uw Social Media afdeling zijn of schrijven we uw maandelijkse blog. Een website maken is één, goed vindbaar zijn is stap twee. Dat kost nou eenmaal tijd en moeite. Waarschijnlijk zaken die u liever uitbesteed aan een goede partner. Wij van Internet Marketing Factory zorgen ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent, dan doen wij dat dus ook. Wij onderhouden uw volledige website en Social Media accounts. Alleen een webdesign Hoofddorp vinden wij niet genoeg, u waarschijnlijk ook niet.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag langs bij u op de koffie.

Wilt u liever bij ons langskomen? Ook geen probleem natuurlijk. Dan zetten wij de koffie klaar.

Samen bespreken we uw wensen en bepalen wat u nodig heeft voor uw website. Wij laten graag zien waarom Internet Marketing Factory voor u de juiste keuze is als online partner.

Het maken van een website in Hoofddorp hoeft echt niet duur te zijn of lang te duren. Desnoods bent u binnen enkele dagen online. 

Goed vindbaar in Google

Als de website eenmaal klaar is bent u er klaar voor om klanten online aan te trekken. Een website maken is meer dan alleen het opleveren van een aantal pagina’s. Als webdesign Hoofddorp zorgen wij ervoor dat alle pagina’s geoptimalisseerd zijn voor de diverse zoekmachines. Uiteraard is Google daarin voor u de belangrijkste. Omdat de meeste bezoekers heeft, zal uw website gericht zijn op de vindbaarheid in Google. Ook na oplevering is het zaak om de website bij te houden en te onderhouden. U wilt natuurlijk ook goed gevonden worden in Google, daarom bouwen wij uw website volgens de richtlijnen van Google.

SEO advies

Search Engine Optimization. Oftewel SEO. Wij helpen u met het beter vindbaar zijn van uw website. Webdesing Hoofddorp samen met een SEO-pakket afnemen betekent succes! Wij kunnen u helpen met het maandelijks schrijven van blogs, links plaatsen op andere websites of met het schrijven van de juiste contact. Uw website zal beter scoren dan de concurrent als u SEO serieus gaat nemen. Alleen een website laten maken is niet voldoende om zichtbaar te zijn in Google. Geen enkele website! Laat u ook door andere website makers niet wijsmaken dat het wel zo is, dat kan simpelweg niet. Een website moet onderhouden worden. SEO wijzigt ook steeds en zal dus ook onderhoud nodig hebben. Omdat u wilt doen waar u goed in bent, kunnen wij de SEO voor u in orde maken. Daarom zijn wij naast webdesign Hoofddorp ook uw online partner!

Content is King! Kent u deze uitspraak al? Een veelbenoemde uitspraak in de online wereld. Het wil eigenlijk zeggen dat Google websites beloond met veel en goede content. Deze moet dus ook regelmatig worden aangevuld aan uw website. Enkel het webdesign in Hoofddorp is niet voldoende om goed te scoren. Omdat wij de site bouwen, kunnen wij ook heel goed bepalen waar we welke content op uw website plaatsen. Ook dat valt onder het onderhouden van uw website waarmee we graag van dienst zijn.

Kortom, bent u op zoek naar een ideale webpartner zodat u zich op uw business kunt richten? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen alle mogelijkheden!