april 25, 2019

Website maken

Wij maken websites als vanaf € 379. Volledig naar uw wensen en volgens uw huisstijl. Nog geen huisstijl? Ook geen probleem, ook daar kunnen we mee helpen. Het gaat erom dat jij je kan richten op je eigen business, wij doen dat voor je online gedeelte. We helpen bedrijven groeien online. Het stopt voor ons niet bij het opleveren van een website. Een website maken is één ding. Een website onderhouden is een ander vak. 

Wij helpen graag met jouw online doelstellingen!

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Domains

Users

Email Accounts

Bandwidth

Support

Price

website


GEEN MAANDELIJKSE KOSTEN

GESCHIKT VOOR PC EN MOBIEL

GEMAAKT IN WORDPRESS

volledig naar jouw wens

zoekmachine vriendelijk

volledig jouw eigendom

snel online

379

vanaf

webshop


geen maandelijkse kosten

geschikt voor pc en mobiel

gemaakt in woocommerce

inclusief betaalopties

zoekmachine vriendelijk

volledig jouw eigendom

snel online

899

VANAF

Wij maken al sinds 2014 websites en hebben vele ondernemers geholpen met het groeien online. Omdat het onderhouden van een website veel werk is, helpen wij ook daarmee. Daarom zijn wij de ideale partner voor het MKB om websites te maken, websites te onderhouden en online te groeien. Wij weten wat we kunnen. Omdat jij ook goed bent in wat je doet, moet je dat ook vooral blijven doen. Heb je daarom hulp nodig bij Social Media? Of bij het schrijven van de teksten voor je website? Wij helpen graag!

Website maken

Snelle oplevering website

Niks is vervelender dan wachten. Een website maken kost bij ons een paar dagen, indien nodig ben je gewoon binnen een week live. Uiteraard afhankelijk van je wensen en behoeftes, maar lang wachten op je website is bij ons niet aan de orde!

Kiezen domeinnaam 

Heb je al een domeinnaam? Dan plaatsen we de website gewoon op jouw domein. Het domein blijft ten alle tijden van jou zelf. Net als de website overigens! Er zijn geen maandelijkse kosten verbonden zodra we de website afleveren. Heb je nog geen domeinnaam? Dan helpen we ook graag met het registreren van je domeinnaam.

Omdat bijna iedereen online begint met zoeken via de zoekmachines is het erg belangrijk om je pagina’s optimaal in te richten. Wij leveren jouw website af zodra deze helemaal SEO-proof is. Dat wil zeggen dat de pagina’s gereed zijn om door de zoekmachines geïndexeerd te worden. Het is wel zaak om goed gevonden te blijven worden. Aan de top komen is makkelijker dan aan de top blijven, is een bekend gezegde. Dat geldt zeker ook voor het internet. Je moet blijven presteren en je moet je aanwezigheid laten gelden. De concurrentie zit namelijk ook niet stil. Wij kunnen je helpen zodat j er geen omkijken meer naar hebt. 

Wij helpen je graag met alles rondom je website. Neem contact met ons op en we maken een afspraak om een keer koffie te drinken. Geheel vrijblijvend en we betalen de koffie ook nog eens!

Wat wij zoeken zijn partners die samen met ons willen groeien. Als jou website groeit, dan groeien wij namelijk ook!

Begin vandaag nog!

Ben je er over uit en wil je starten met het bouwen van je nieuwe pagina? Of heb je een site maar wil je die vernieuwen? Wij kunnen je snel helpen en reageren altijd binnen 24 uur zodra je contact opneemt. Of het nou gaat om een nieuw project, onderhoud of Social Media. Wij van Internet Marketing Factory zijn er klaar voor om jou te helpen.